22 Вер 2016

Реалізація проекту переможцями “Школи лідерства ХОДА”

Протягом трьох місяців переможці проекту «Школа лідерства ХОДА» з великим успіхом реалізують власний проект «Здорова нація – майбутнє України», який проходить в рамках національної стратегії проекту ВООЗ “Профілактика неінфекційних захворювань” за підтримки Департаменту охорони здоров’я ХОДА, Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” та ГО “ВСБ “Еліта нації”.

Соціальний спортивний проект “Здорова нація – майбутнє України” наче масштабний спортивний флешмоб, який реалізується в 10 районах Харківської області з метою підвищення рівня здоров’я населення та пропаганди здорового способу життя. Він являє собою безкоштовні фізичні тренування під відкритим небом! “Здорова нація – майбутнє України” включає в себе функціональні та кардіо- тренування, які допоможуть скинути зайву вагу, укріпити серцево-судинну та дихальну системи, розвинути витривалість.

Команда встигла започаткувати тренування на відкритому повітрі вже в 4 населених пунктах Харківської області: м. Дергачі, м. Лозова, м. Ізюм, м. Люботин і не планує спинятися на досягненому, в планах відвідування м. Барвінкове, смт. Зачепилівка, смт. Золочів, м. Південний, смт. Борова, м. Вовчанськ, м. Богодухів, с. Ватутіне, смт. Есхар, м. Валки.

На сьогоднішній день відбулося вже 32 тренування, які відвідало більше 800 осіб.

Організатори проекту наголошують, що для того, щоб почати тренуватись, спеціальна підготовка не потрібна (ані танцювальна, ані спортивна), усі вправи базуються на простих рухах і підійдуть для людей усіх рівнів підготовки. Здоровий спосіб життя – це модно, але головне – корисно для здоров’я! Саме тому на тренування запрошуються усі бажаючі!

 

Залишити відповідь