08 Гру 2015

Концерт присвячений Міжнародному дню інвалідів.

7 грудня 2015 року у ХНАТОБі відбувся гала-концерт “На крилах натхнення”

7 грудня 2015 року у ХНАТОБі відбувся гала-концерт переможців відкритого фестивалю творчості людей з обмеженими можливостями здоров’я “На крилах натхнення” присвячений Міжнародному дню інвалідів.

На заході були присутні почесні гості –  Єпископ Харківський і Богодухівський, заступник голови ХОДА  Михайло Черняк, а також уповноважений радник  голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна, президент ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації» Олексій Курцев.

Олексій Курцев разом з  Михайлом Черняком передали учасникам заходу побажання здоров’я і благополуччя від голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна.

«Ви – приклад сили духу, мужності і цілеспрямованості. Незважаючи на труднощі, з якими вам доводиться стикатися, ви проявляєте активну життєву позицію та успішно реалізуєте себе у творчості, в спорті, у суспільному житті. Ви дуже часто є взірцем для тих, чиї можливості, на перший погляд, не обмежені», – підкреслив Михайло Черняк, звертаючись до учасників заходу.

Олексій Курцев зазначив, що одне з пріоритетних завдань нинішнього керівництва обласної державної адміністрації – зробити життя людей з особливими потребами простішим і комфортнішим.

Окрім насиченої концертної програми проводилося урочисте нагородження учасників концерту.

За вагомий особистий внесок у справу забезпечення соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, активну громадську діяльність і з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали:

– заступник голови громадської організації «Куп’янське міське товариство інвалідів-волонтерів та інвалідів локальних війн «Вікторія» Тетяна Писаренко;

– заступник директора з виховної роботи КЗ «Куп’янський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради Тетяна Погребняк.

Подяки голови обласної державної адміністрації отримали:

– голова громадської організації «Спілка інвалідів-візочників» (м. Лозова) Роман Воронов;

– заступник голови громадської організації «Спілка інвалідів «Потенціал» (м. Первомайський) Олександр Лимаренко;

– фахівець Всеукраїнської спілки громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» в Харківській області Карина Позднякова;

– вчитель музичного мистецтва КЗ «Харківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 12» Харківської обласної ради Лілія Саніна.

Подарунком для учасників урочистостей став гала-концерт переможців фестивалю творчості для людей з особливими потребами «На крилах натхнення – 2015

 

Залишити відповідь